Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Dag 4 – hur går det för mig ?

Är nästan halvvägs nu! Har bara 5 dagar kvar av denna detoxen och det känns helt okej!

Som sagt de två första dagarna var en ren plåga och jag var nära på ge upp, sen vande man sig och det känns så naturligt. Allt sug försvinner.

Numera är en måltid utbytt mot 380 kcal ultra shake och kosttillskott osv medans ena måltiden får innehålla 600 kcal.

Man kan också dela upp måltiden över hela dagen om man vill. Du gör som du vill bara du håller dig till de måtten.

Har man svårt och dålig inspiration finns det en bok med recept och allt man får och inte får äta med uträknade kcal. Idag lägger jag til lite räkor osv till min kost! Det blir mycket roligare när man får börja göra måltider. 

Jag är fortfarande chockad att jag förlorat 10 cm i midjan , vad hände liksom ? 

Många undrar över om aloe vera gelén är äcklig ? Jag kör på en smaksatt gelé och den är precis som dryckerna i butik. Samma konsistens.

En lunch eller middag under dessa detoxdagar från dag 3 kan se ut såhär , antingen kör du detta till lunch eller middag.


Det är stor skillnad från dag 1 och 2. 

Man fick liksom enbart dricka 30 ml gelé och numera både en shake och 120 gelé. Detta är så spännande!!!

Fortsätt följa så kommer ni snart att få se lite före och efter bilder . Sjukt taggad 💪🏼

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *