Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Trodde aldrig det skulle ske…..

Åh, där kom det!

Idag. Dagen jag aldrig kunnat föreställa  mig eller trodde skulle komma!

Igår när vi skulle lägga oss var Angelina kokhet, så hon fick en alvedon och la sig.

Tänkte då att hon idag skulle vara ledig (en feberfri dag), och jag tyckte hon ändå såg väldigt sliten ut.

Vi lämnade av Mirabelle och Chloe imorse och när vi stiger hem så ser jag att hela hennes ansikte är rödprickigt, det liksom slog ut på hemvägen …. 

oh lord! Hon måste ha fått vattkoppor var min första tanke som varenda år något barn fått en prick trott att de fått vattkoppor, men NU förstår jag HUR vattkoppor ska se ut.

Kollade igenom hela hennes kropp och hon var i princip täckt med vårtor. Jag rös haha.

 Minns hur det kliade. 

Och som jag trodde det ökade så hon ser ut som en finnig tonåring.

Ringde skolan och dagis och informerade och undrade om resterande bör vara lediga. 

Enligt deras policy ska de gå kvar tills någon prick dyker upp. Och Mirabelle har skolplikt så hon måste gå tills det dyker upp något OM Det ens gör vilket är troligt såklart. Annars är det sjukt. Jag menar, vi bor under samma tak, de är med varandra och väldigt nära.

Jag fick dock panik över bebisen. Helst ska bebisar under 6 månader inte smittas,vi får se Om han blivit smittad eller om min livmoder kunnat skydda han.

Försöker hålla barnen i ett annat rum och han i ett annat. Men finns inte mycket man kan göra just nu.

Jag trodde ALDRIG mina barn skulle få vattkoppor . Det tog 6 år! Alla andra har liksom fått men inte dom, inte ens blivit smittade .

Men Angelina verkar ta det rätt bra, hon kliar knappt! Då kan man pricka av detta från checklistan✔️ vi får se när resterande smittas. Tänkte först dela på oss så jag skulle åka iväg med barnen en vecka, men äh, om det är möjligt att försöka hålla han i ett annat rum så kör på så. Men blir han smittad så blir han, dock var detta något jag var rädd för att de skulle dra hem 😂🙈

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Trodde aldrig det skulle ske…..

  1. Åh vad glad att dom får det nu.
    Jag fick vattkoppor när jag var 43 år. Det är betydligt värre säger dom att få som vuxen än som barn. Jag fattade först inte att det var vattkoppor, för när jag vaknade hade jag bara en ”blema” på kinden men alldeles blodiga händer. Kika över kroppen, nä inget. Kliver ur duschen, lite fler blemor. Nåja tänkte jag inget mer än finnar. åker till jobbet. Kommer hem och har ännu fler blemor. Tänker inte mer på det. men får riktigt hög feber. Närmare 41 grader. och frossa. Nästa morgon är hela jag blodig, prickar över hela mig och klåda. Men dum som jag är åker jag till jobbet. Där blir jag hemskickad direkt. Ringer vårdcentralen. Nja kom du in. men det är nog bara stress relaterat. Kommer in till doktorn och hon gapskrattar. Väldigt oförstående till varför. När hon säger att jag har vattkoppor så skrattar jag med och säger nej jag är för gammal. Då hämtar hon en annan doktor som säger exakt samma sak. Jag vägrar fortfarande tro på dem. Men när han petar på en prick och det kommer vätska är jag tvungen att inse fakta. Jag har vattkoppor som 43 åring. Not fun. Han sa att om jag inte åt den medicinen han skrev ut så skulle jag hamna på isoleringen på sjukhuset.
    Jag hade 41,5 i 6 dagar, vattkoppor över hela kroppen inklusive halsen. Hela mitt huvud var sönder kliat. Jag var sjukskriven i 14 dagar. Det var det värsta jag varit med om. Inte ens min värste fiende önskar jag detta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *