Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

-10 cm på 3 dagar !!!

Är idag inne på dag 3 av c9 som jag för första gången testar!

Kan säga att jag avlidit lite dessa två dagar då kaloriunderskottet varit sjukt lågt, men jag klarade av det!!

För idag , dag 3 får man äta mat! Oj vilken känsla och vilken disciplin jag haft! 

Dag 1 vägde jag och mätte mig på diverse kroppsdelar , idag var det mätning igen och jag tappade hakan!

Jag vet att det både känns och syns att jag förlorat en hel del vätska , men jag trodde aldrig såhär mycket ! Mina stövlar som jag inte kunde för två dagar sedan ta av mig för de satt fast på vaderna kan jag ta av mig utan problem nu. 

En liten sneakpeak på mitt resultat på 3 jäkla dagar – jag har minskat 10 cm runt midjan !!!!! Alltså TIO CENTIMETER!!!! Jag trodde aldrig på detta men jag börjar få mer motivation och hopp just nu. Bara 5 dagar kvar nu ….. 

så, jag har jätte konstigt nog suktat efter tomatsoppa hahaha.. Max 600 kcal tomatsoppa /måltid fick det bli. 


Motivationen är på topp om ni frågar mig , inte ens en tanke på att fuska eller falla dit just nu! För jag såg resultat. 

Och ikväll kör jag 30 min pw! Är sjukt förväntansfull … 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *