Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Pastellig jul och kärleken till krimskrams. 

God förmiddag !

Jag har aldrig varit sådär super mycket för julen, men efter att man fick barn har det blivit en annorlunda känsla! Jag menar att som vuxen är inte julen så spännande längre för mig 😉 har ju älskat julen som barn , spänningen när tomten kom med det man önskade sig (eller en besvikelse ) 😂 och jag trodde faktiskt på tomten typ halva min uppväxt 🙈 för jag har än idag inte kunnat lista ut vem tomten var fortfarande haha. Det är sjukt men det var verkligen inte min pappa eller någon jag kände igen!

Än tror mina barn också på tomten men började misstänka att jag var tomten ett år 😉 jag gjorde bort mig och man såg väl lite . 

I år ska jag ordna en pastellig jul, fanns så mycket fint på ÖB så jag fick en idé .

Ljusrosa,vitt,glitter och guld är min signatur numera! Inte ska vi glömma bort grått. 

Förutom nödvändiga slaskmattor till hallen osv kom jag hem med detta : belysning osv .. 


Bara läskigt att ha ljus tänds med barn hemma 🙈 aldrig varit så mycket för ljus och ljusstakar som nu. Antar att hela en själv ändras när man får barn 😉 

Ska bli spännande att se hur granen ser ut i år !

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Pastellig jul och kärleken till krimskrams. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *