Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rapunzel of Sweden .

En del av er som följer mig här är nog lika skönhet och hårtokiga som mig. Om inge behöver väl alla schampoo , balsam , hårvård , verktyg etc ?! Ja, jag tänkte väl det;)

Därför har jag en rabattkod till er som gäller hela veckan till fredag.

Du får 10% på allt hos Www.rapunzelofsweden.com

Skriv bara in koden : atousapink så dras den av automatiskt!

Passa på att införskaffa det du behöver till julens och nyårets alla glittriga fester ✨💃
Idag hann jag sminka mig gala och klä upp mig i rosa fluff . Vi ska bara till Ö& B dock och köpa ram! 🙈😂

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *