Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

9 dagars detox -projekt , aloe vera. 

Sådärja!

Det jag gjorde igår var att jag mötte upp en tjej vid namn Caroline som tydligen följt mig och min blogg väldigt länge. 

Det var jätte kul att få träffa ytterligare än av mina läsare. Men VARFÖR vi träffades var pga att hon ville köra igång ett aloe vera projekt med mig!

Jag har många vänner som kört denna detoxen och fortsatt med resterande program, jag har sett otroligt häftiga resultat aloe vera gett tillsammans med en sund kost och träning. Jag har under hela min graviditet bara längtat att få testa detta för första gången !

Så idag, DAG 1- 

jag har mätt mig , vägt mig, fotat mig och så startar jag med den första kuren som är en tre dagars väldigt låg kaloridetox på tre dagar , ska i princip dricka aloe vera gel i tre dagar ? att fota och mäta sig naken gjorde mig illa till mods, vad jag lagt på mig under dessa åren och alla graviditeter . Ni kommer att få ta del av både mått och bilder, men inte idag! 

Jag är jätte nyfiken och förväntansfull , jag vill själv testa för att tro på detta! 

Jag kommer att filma detta så glöm inte att spana in för videos .

Några här som testat aloe vera dieten ? 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *