Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

{Videoblogg }-vad är mitt nya projekt ?

Hej allihopa!

Nu kör jag lite videos också då jag anser att det är roligare att se en rörlig bild samt slippa skriva en massa.

Så nedan kan du klicka på videon för att se!

För en stund sedan levererades mitt första flak av pwo (energidrycken) Belgian blue som är en prestationshöjande dryck man tar 30 min innan man tränar tex. Funkar säkert bra som lite energi hemma när man ska storstäda också haha

Imorgon påbörjar jag mitt projekt att gå ner 35-40 kg och återgå till min vanliga kropp innan graviditeten . Imorgon påbörjar jag en 9 dagars detox, häng med för att se!

Klicka här
Det blev något fel när jag skulle ladda upp videon så den ligger under den länken om ni vill se på videon! Ska se vad felet var. Sedan kommer allt Hanna direkt i inlägget


About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *