Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Veckor eller månader ?

Idag blir Ellion 9 veckor gammal.

I lördags blev han två månader gammal.

Det är inte först fjärde barnet jag känner mig förvirrad med veckor och månader .

Hur gör ni? Räknar ni veckor eller månader ?

Jag minns att jag körde veckor tills barnet var typ 1-2 år sen körde man på år. Alltid samma visa. Är barnet 6,5 år eller säger man 6 år eller snart 7 år?.

Jag går liksom inte runt och säger , 30,5 år haha .

Hmm…

Men idag säger vi att Ellion fyller 9 veckor idag. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *