Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Höstlovet swishade förbi oss ..

Måndag idag och första dagen efter höstlovet.

Ett annorlunda höstlov där två av fyra barn blev magsjuka , febriga , allmänt sjuka och vi fick snö! 

Inte varje år vi får snö under höstlovet.  

Vad gjorde vi då? 

Då vi var mest sjuka under lovet var vi mest hemma och gjorde inget speciellt i princip i år, skönt det med.

Men vi hann besöka restaurang med alla barnen , vilket de tyckte var kul, annat än att gå till McDonalds och de kunde faktist sitta och sköta sig 😉 


Dom valde sushi och buffé. Märks att de börjar bli stora som hakar på restaurang 😩😩

Vi hann också testa våra fina klänningar från minisa och klä ut oss till prinsessor på halloween.


Dessutom anlände det ytterligare ett paket med känningar 🙈 frozen berries från dancing in the grass❤️ dessa blir julens klänningar med matchande koftor som ni får se senare .


Det är nu när de matchar och leker med varandra man inser att det är kul med tre av samma sort trots att en oftast kan bli utanför 🙈 vi får se hur den ensamma pojken kommer ha det 😉 

Och så experimenterade vi med allt ifrån drycker och bakning osv 


Hann också med att träffa massor av kompisar , ha både lekdejts med vänner med barn och barnfria lekdejter med mina kompisar kvällstid 😉
Min bästis som flytt Sthlm kom på besök och vi tog ett par glas och pratade minnen 😉 idag jobbar hon som soctant så barnen var lite livrädda först haha men jag förklarade för dom att hon inte kommit för att ta dom 😂😂😂 hon och jag växte upp ihop, gick i samma klass sen barnsben. 

Vi hann också inviga overallerna som anlände från jollyroom förra året och väntat på oss tills snön skulle anlända i år . Så alla fick nya overaller i år.
Lite skönt ska jag erkänna att gå tillbaka till rutinerna igen, så hinner jag fixa dona osv när de inte är hemma också . Man inser verkligen hur lite man hinner ens hålla i sin bebis när man har tre andra barn att se efter dygnet runt , en helt annan sak att vara mammaledig ensam hemma med enbart bebisen medans de är på dagis och skolan. All uppmärksamhet till han liksom i lugn och ro. 

Så hej hej vardagsrutiner och vintern !

Denna veckan kommer bloggen explodera 😉 stay tuned.

Nu ska jag invänta att bebisen vaknar upp så jag kan ta en promenad till Ica och  hämta ut lite bloggpaket , blogga lite , ordna här hemma och planera veckans matsedel . 

Vi hörs lite senare !


Tvättkaos i bakgrunden ,tvättar bort sjukdomarna 😂😂😷😷

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *