Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Återupplivas 

Ni som följt mig länge kan inte ha missat vår egna kanal vi har här hos allt för föräldrar på deras startsida ?

En webb tv som också finns här kategoriserad i min blogg. Jag la den på is ett tag, krävdes mycket jobb och tid. Sedan blev sidan så krånglig och jobbig och jag tappade bort mitt lösenord! 

Men nu, jag känner att det är dags att återuppliva våran egna kanal, rusta upp den och köra igång ! För något som jag gillar är rörliga filmer och inga svart vita inlägg . Och så vet jag att ni gillar när jag säger mina konstiga kommentarer.

Äh , vi kör ! Men denna gången kommer ni se allt direkt i inläggen och behöver inte leta upp dom.

Jag säger till när vi är på G 😉 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *