Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Tävling med Disney Channel 

Minns ni den nya serien som kommer gå på Disney Channel nu med start på söndag ? Elena från avalor!


Hon är en äventyrslysten tjej så vad vore passande att tävla ut ett presentkort från Greatdays (värde 400 kr)till en av er!

Du får välja fritt vilken aktivitet du vill, eller varför inte ge bort detta i fars dag present eller julklapp!? Det är en perfekt gåva eller något du kanske länge velat testa.
För att delta i tävlingen : 

❄️ lämna en kommentar varför du borde vinna detta tillsammans med din e-post 

❄️ svara på frågan vilken dag Elena från avalor har premiär på Disney Channel 

❄️ en vinnare dras på söndag i bloggen!
Lycka till!

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

8 reaktioner på ”Tävling med Disney Channel 

 1. Jag hade gärna tagit med maken som fyller 30 och göra något roligt. T.ex.Bowling på BallBreaker.

  Hade varit super att kunna ge han något mer än ett par kalsonger och strumpor. Hahaha. Han har hela ekonomin så om det köps present så pröjsar han själv för det hahahaha. Snart är jag färdig utbildad!

  På söndag har Elena från Avalor premiär :)

 2. Jag skulle ge den som present till min bror som kommer på besök i början av december, han har flyttat till Chicago nu med sin familj så vi ses inte alls ofta längre. Så skulle va kul och ge han nåt som han får bestämma. :)

  På söndagen den 6 november kl; 08.00 har Elena från Avalor premiär! Emilia kommer sitta framför tvn och vänta!! :)

 3. Söndag 6 november är det premiär för Elena från Avalor!

  Jag skulle vilja vinna presentkortet för att ge min syster en SPA-dag på Element SPA, och här är min motivering:

  En SPA-dag vore perfekt för min syster Stephanie som är fattig student,
  vilket gör att stressen och pressen är ständigt frekvent!
  Hon är den som känner mig bäst och som alltid vågar vara ärlig,
  vilket gör min vardag både bättre och mer härlig!
  Hon drömmer om att slippa hösttorm med läckande tak och dropp i hink,
  och drömmer istället om SPA och kanske en hälsodrink?
  Det är klart överskattat att huttra och frysa,
  när man istället kan ta det lugnt och mysa!
  Bad och SPA är vad vi båda behöver,
  men i plånboken fattas det klöver!
  En SPA-upplevelse till hennes 25-års dag skulle göra susen,
  och jag vet att hon skulle uppskatta det till tusen!

  Håller tummarna! =)

  Mvh Sophie Michelle Persson
  sophie_persson@yahoo.com

  1. På söndag!

   Jag vill vinna för jag vet inte vad jag ska ge min kille i julklapp 😃 fanns massa grejer som skulle passa 😆

 4. På söndag har den premiär.

  Skulle vilja ge mannen & dottern vinsten (om jag vann) så skulle dom få en mysig pappa/dotterdag med bowling & massa mys tillsammans bara dom 2.

  Det skulle göra min dotters dag otroligt mk, efter mycket kaos på förskolan med dödshot och allmänt kaos. Hon skulle bli så himla glad.

 5. premiär nu på söndag.
  Mjödprovning för jag brukar göra eget mjöd och här skulle jag kunna få några idéer.

 6. Wow, vilket lyxigt pris! Det hade varit underbart att få vinna detta i födelsedagspresent till mig själv i efterskott. Jag fyllde 25 år den 2/11 och såg verkligen fram emot att bli firad, men tråkigt nog var det inte alls många som hade möjlighet att komma. Det kändes extra tråkigt med tanke på att jag själv inte firat mig och min födelsedag på fyra år.

  Så att få vinna ett sådant här lyxigt pris till mig själv och få chansen att unna mig något alldeles extra hade varit helt fantastiskt. Det hade verkligen vägt upp det hela och gett mig något fint att blicka tillbaka på. Om jag känner mig själv rätt så hade det med största sannolikhet blivit en chokladprovning (något jag drömt om allt för länge) eller tid i klättringshallen (något jag länge suktat efter).

  Svar: Nu på söndag den 6/11 är premiären.

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons