Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Tillbakablick

Kan inte fatta att det är november , IDAG! 

Detta året har gått sjukt snabbt! Och det är liksom julafton vilken sekund som helst.

 Det är jätte konstigt! Lite läskigt att det går så fort.

En liten tillbakablick ifrån oktober – 

Oktober var en rolig och fartfylld månad. Månaden då Chloe fyllde 3 år, hade dollystyle kalas som är hennes idoler.

Oktober, då blev bebisen en månad gammal!

 Mycket lekland , biofilmer och annat kul bjöd månaden på! Oktober var rätt ”varm” och bra faktist!

FÖRSTA NOVEMVER idag.


Månaden då bebisen levt i två månader. Månaden man ”bör” hinna bli klar med julklapparna (men som vanligt stresshandlar i december), november betyder första advent och ordna med julkalendrar .

En mörk och grå månad men i år känns den lite roligare på något  vis. Om det beror på att livet känns på topp vet jag inte men den är inte alls deprimerande . 

Vi börjar november med att fortsätta ha höstlov , rensa ur garderoberna , fixa nytt barnrum och börja ta fram varmare kläder och overallerna , för snart kommer snön! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *