Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Godisfrukost och spökjakt!

Godmorgon kära du!

Första dagen på höstlovet och halloween idag, vi startar den med mackor och Halloweenchoklad. 


Vi tar det lite lugnt,testar haloweenkostymer(vi har ju tonvis hemma efter alla åren), sedan ska vi till centrum där de har spökjakt! Halloween för barnen. 

Köpa hem pumpor och måla dom! Vi får se hur årets pumpa kommer se ut. Förra året gjorde vi en läskig.  

Funderar på hur vi ska underhålla oss denna lediga veckan! Oftast brukar jag ha planerat in saker men denna gången är jag spontan. 

Men skönt att bara hänga hemma också (om det går😂). 

Har ni några skojiga planer ?


Klänningar från minisa🎉🎃🌸

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *