Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En skänk från ovan

Blev inget inlägg igår för det blev raka vägen till sängen direkt när vi klev innanför dörren! 

Var så slut! Så trött. Och alla barnen hade blivit nattade så bara lägga sig direkt.

Min mamma passade alla barnen igår och det var den enda dagen tills december hon är ledig så passade på att ta den dagen för lite vuxentid som behövs för att känna sig mänsklig också.

 När man kliver utanför dörren utan barn inser man hur viktig vuxentid är, att inte  prata bebisspråk, att inte stressa eller bråka med något barn, att bara vara! 

Alla bör unna sig sånt minst en gång i månaden för att samla energi. Sånt är guld värt inser man när man fått barn, speciellt fler än ett barn! I min värld är ett barn = noll barn 🙈😂 haha 

Så, sedan jag var gravid hade jag LÄNGTAT att få se Morran på filmduken! Jag älskar Morran! Kan titta på gamla avsnitt hela dagarna. Jag avgudar denna människan , så himla rolig ! Så middag på Tacobar och Morran bio blev det! 


Man är så ovan att spendera tid utanför hemmet sena kvällar utan barn att man somnar direkt när man kommer hem ;). 

Filmen var sinnesjuk!! Exakt som jag hade förväntat mig, jag skrattade så jag nästan grät. Undra om folk störde sig på att jag skrattade under hela filmens gång 😂 vill se den igen!! 

Planerar redan in mer, bland annat en weekend utomlands 🙈 kan dock inte bestämma vart. Vill ha värme men samtidigt hälsa på min lille vän Bea! Det är dock inte varmt där haha .

Blev så chockad att alla barn inklusive bebisen sov, hur lyckas  alla andra förutom jag tänkte jag ? Tror barn lyssnar mer på andra än mig 😉 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *