Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Försök synka med resultat

Godkväll!

Äntligen alla barn i säng, alla har somnat! Applåder! Haha. Vet inte hur jag lyckades få alla att somna samtidigt.

Vi tog oss en promenad till Ica efter hämtning och hämtade ut X antal paket 🙈 på vägen hem kände jag för att inviga de fina mössorna från Mp denmark.

Värmande nyheter som är dessutom i färger jag älskar och pälsbollar:)

Såklart blev det bråk om att ALLA skulle ha just samma, men jag lyckades få dom att ta en varsin, lite variation liksom 😉 varför ska de alltid ha likadana . Att försöka få alla att titta in i kameran , le och inte röra sig ur fläcken ger mig hjärnblödning typ haha.. 

Testa synka fyra barn samtidigt. Men det gick helt okej trots att någon alltid gör något annorlunda på bild. Det är en utmaning att idag att få till bra syskonbilder. Bakom kulisserna ser jag ut som en störd cirkusapa. 

Imorgon ska jag och bebisen fortsätta ta lite höstbilder tänkte jag. Hoppas det inte är blött ute då! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *