Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

MAMMALEDIG på riktigt .

Sing halleluuuja!

Idag har jag för första gången på typ 6 veckor varit mammaledig på riktigt och det kändes SKÖNT! Inga MÅSTEN , inga MÖTEN inga EVENTS , ingen planering INGENTING!! 

Jag bara stängde av allt , lät media och allt vad det är ligga och ruttna för ett tag. 

Startade dagen med att ta Ellion till Bvc där han idag skulle vaccineras emot ROTA! Okej , knip IGEN din mun nu! Läs inte mer om du ej gillade det ordet. Ja ROTA. I ett senare inlägg kommer jag framföra mina åsikter och om dagens vaccin. 


5100 gram och 54 cm lång! 

Dvs att han vuxit på längden 3 cm på två veckor ? han flyger på längden! Han är också över ”medel” kurvan!

Faktist första barnen jag har som inte är ”litet” enligt tabellen, men i verkligheten ÄR han superliten. 

Jätte märkligt. Inte ens Chloe som alltid ansetts vara väldigt stor låg såhär mycket över medel, hon låg faktist på medel. Och hon såg mycket större ut som bebis dessutom , haha undra om deras dator skriver fel ?? hursomhelst , vem bryr sig om mått sålänge inte det är farligt. 

Mötte upp min Mamma som jobbar i mitt centrum på lunch, haha smart att hon jobbar där jag befinner mig varje dag 😉 då får hon bjuda på lunch! man måste ta hand om sina barn, oavsett ålder ?

Käkade på nya kolgrillen i centrum .


Avslutade med att strosa runt ensam i centrum (kors i taket inga vänner ) och spana efter nödvändigheter , barnen växer som ogräs . Bosktavligen! 

Mirabelle fick massor av nya byxor och nya skor för ett tag sen, gissa hur korta de är nu!? Jag fattar inte hur man kan växa sådär på någon månad . Så mera byxor … Och Angelina hon är smal men lång, alla byxor sitter jätte löst på henne men är för korta då jag måste ta hennes storlek , tar jag en större åker de ner ännu mera . Så idagsläget har Angelina och Chloe samma storlek i kläder (praktiskt), så de lånar, eller Chloe lånar Angelinas. Båda har 98? 


Typiskt stt jag handlade idag när det är klubbdag på fredag ? men ja! Barnen växer … Likaså jag ? 


Nu ligger vi i sängen han och jag och andas ut av att varit och gått hela dagen. 

Min pappa spontanringde och undrade om han kunde hämta alla barnen från dagis och skolan. Så skönt att slippa åtminstone den stressen. Morgonen var verkligen inte kul, regn oväder , stress och trots. 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *