Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

The cake!

Tredje året på rad tårtorna beställs av Jönssons 💕

Till både barnens kalas och andra jippon. Dom är gigantiska ,goda och sjukt fina! Hon ör fantastiskt duktig!Årets tårta till Chloe blev självklart en dollystyle tårta då hon hade dollystyle kalas och avgudar dom!

När hon såg tårtan blev hon till sig! Hon visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon ville såklart äta figurerna haha.

Jag älskar temakalas och tårtan ska alltid matcha kalaset, älskar att fixa inför! Men hatar efter 😉 haha får ta tag i allt städ idag .

Längtar redan till nästa kalas så jag kan få planera in en ny tårta! Baraaaa ett halvår kvar ….

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “The cake!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *