Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Tävling- dockor!

I samarbete med Missminime tävlar jag ut en valfri docka! Dom är superfina! Du kan matcha barnets kläder med dockans!

Dock finner du tävlingen på min insta @atousapink 🌸Perfekta julklappen! Eller kanske fyller någon år snart! Ta en titt och lämna en kommentar för att delta .

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Tävling- dockor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons