Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Chloe 3 år idag!

Då var denna dagen kommen då Chloe fyller 3 år! Hon förstår inte riktigt vad som sker idag att det FAKTIST är hennes födelsedag men ändå.

För tre år sedan föddes hon med ett planerat snitt på Danderyd,mitt andra snitt! Och min allra största bebis.

 Nu i efterhand så inser jag hur stor hon faktist var. 3775 G och 51 cm.

 
Hon är den envisaste ungen jag någonsin träffat på! Vissa säger att hon är minst lika envis som mig , att hennes humörsvängningar och beteende är EXAKT som mitt. Antar att jag inte ser det på det viset, jag har väl mött min överman eller vad det kallas ?! Jag kanske inte kan hantera ”mig själv ” för hon ÄR som mig !? Haha 

Hur som.. Dollystyle kalas dagen till ära då hon avgudar dollystyle! Dygnet runt spelas det dollystyle!

Vi tackar alla som kom och för allt fint. Är faktist nöjd över kalaset. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *