Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Alla flickors(och pojkar) drömjulklapp, rabatt till er!

I samarbete med Missminime har jag en grym rabattkod till er nu inför julen och alla födelsedagar som dyker upp! Skriv koden pink25 i kassan så dras rabatten automatiskt (25%).

Mina flickor här hemma jublar över dessa dockor, det finns 12 stycken med olika utseenden och frisyrer som matchar ditt barn om du vill. 

Massor av tillbehör och dessutom kan du matcha dina egna kläder med dockornas ,finns på hemsidan att matcha! Detta är nog årets julklapp och bästa tipset! 

Spana in deras hemsida för att se alla dockorna och tillbehören. Inom kort kommer det en tävling också . 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *