Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Alienbesök och idoler …

Trots min dundrande huvudvärk låter jag inte denna dagen förgöras! Nu blev det ju fart på mig efter mitt senaste mail. Dags att dra fram städskillsen och göra det fint haha nej då.

Imorgon ryktas det att BEN 10 ska knacka på våran dörr 😉 tur att barnen inte kan läsa min blogg och se vad som väntar dom imorgon , älskar sådana saker som bloggen skapat fram efter år av slit. Det belönar jag barnen med idag. 

Eftersom ben 10 har premiär med en ny film så fick vi också en inbjudan till galapremiären nu i helgen,Viktor frisk som är ena halvan ifrån Samir och Viktor ska leda galan och barnen kommer svimma av lycka, igen 🙈😂 dom vet ingenting ännu! 

Jag undrar om det är Viktor de ska be knacka på våran dörr imorgon egentligen haha lite spännande faktist vad komma skall. Tycker själv att det ska bli en spännande överraskning! 

Tänkte ta egentid med enbart tjejerna och bege oss på galan tillsammans med deras gemensamma bästis ,gamla dagiskompis och Chloes nuvarande dagiskompis Rafaela! Rafaela är ett år yngre än Angelina och de har alla tre gått i samma avdelning på dagis ,men nu går Chloe med henne på avdelningen. 

Dessutom bor hon nedanför oss! Så praktiskt då jag och mamman är vänner också så vi brukar hjälpas åt att hämta barnen. 

Vi brukar inte ens behöva säga till i förväg , vi bara tar barnen med oss! Personalen vet om hur bra vänner vi är så de ifrågasätter inte ens det. Roberta kan ta hem barnen ibland och slänga iväg ett sms att hon hämtat barnen . 

Ska se om Chloe kommer orka vara med oss eller om hon får hitta på annat. Tror de stora tjejerna vill ha en egen dag utan en nästan 3 åring som springer iväg måste jagas och gråter 🙈 vi får se .. Så lördag, välkommen tack!

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Alienbesök och idoler …

  1. Hej atousa! När kommer kobben komma in i lager igen? Min 2,5 åriga har varit utan vagn länge o jag vill köpa den….tror du den vid något tillfälle kmr kosta 1500 kr igen? Ha de bäst :-* lr är du intresserad av att sälja din?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *