Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Ett måste till nyfödd !!

Hej allihopa! Det går lite segt med inläggen här inne pga bebisen 🙂 har korta stunder bara att skriva längre texter 😉 men ändring blir det!

Något jag för första gången använder till bebis är ett andningslarm, den jag har kommer ifrån babynord och heter SNUZA HERO!

Jag har aldrig tidigare använt andningslarm ,för jag varit så omedveten om sådana saker. Jag kan säga er att det faktist är ett måste att använda ett sådant de första veckorna/månaderna. Man slipper oroa sig så mycket. 

Ni som haft bebisar sedan tidigare vet hur man hela tiden kikar till bebisen under natten så den andas. 

Under en natt kan jag ha kikat om bebisen andas några gånger per timme som resulterat i att jag varit olidligt trött på dagarna. 

Detta andningslarmet är jätte litet och fästes i blöjan eller byxan, lättare än så är det inte! 

Om bebisen slutar att andas , ger ifrån sig svaga andningsrörelser på 15 sekunder piper den och vibrerar, du kan sova i lugn och ro och slippa oroa dig för bebisens andning.

Detta är verkligen ett måste! Det är nu jag inser hur viktigt ett andningslarm faktist är,om du inte har orken att sitta uppe hela natten och vakta bebisen! 

Hur har jag tidigare orkat ens !?  

Så, tips till dig som ska inhandla bebissaker – snuza hero. Den är trådlös glömde jag att tillägga så du slipper all krångel med sladdar!

Kommer visa er mer med tiden då bebisen använder den 🙂

Ni ska få se! Kanske kan jag ordna en video .
Såhär set den ut.

Inlägget är i samarbete med babynord . 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *