Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Den första!

Goddagens!

Efter att ha hållit igång med disk, tvätt och städ hela morgonen så sätter vi oss ner framför en film. Nu börjar verkligheten komma ikapp en, vardagen har kommit igång nu efter några dagars vila och sängliggande. 

Såklart det var kul att hjälpa till att städa idag, dom fick ju bubbelbadkar i hela badrumsgolvet med svampar haha , gör städningen lekfull så blir det både rent och roligt 😉 

Lovade dom varsin Pokémon bakelse som de säljer i våran konditori i centrum om de hjälper till att städa idag! Så, centrum ska det bli snart!

Och så fångade jag alla barnen på bild idag för första gången samlade på en och samma plats,dock ingen planerad fotografering så inga roliga matchande kläder. Det duger så bra!


Om jag har någon fotograf som läser så vill jag gärna fota oss:) kontakta mig gärna!


Och så kan ni se nya mattan soffan och bordet som flyttat in! Älskar denna soffan och färgen,behöver bara lite kuddar och plädar. Henens håller verkligen på att göras om och det märks att mycket går i grått;) blivit besatt eller något …

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 reaktioner på ”Den första!

  1. Jättefin matta men jag tycker att den borde varit större! =) Sådär så den går just utanför soffan samt på kanske halva divanen. Jag hade en jättefin matta, stor sådär 230×300 eller vad dom nu är men så bytte jag soffa så jag sålde mattan, så bytte jag tillbaka till likadana soffor jag hade innan och nu är jag utan matta! Hittar ingen ny samt att dom är superdyra!

  2. Jag är fotograf och kan fotografera er! Följ mig på instagram för att se lite fler bilder ”photobyAylin” och ”aylindemirkiran”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *