Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Om 1,5 timmar är bebisen ute .

Tänkte först ta en taxi. Var helt slut kl 5.30 när klockan ringde imorse! 

Ville snooza,men det gick inte idag. 

För idag oavsett hur död jag känner mig så är det dagen bebisen ska födas med planerat kejsarsnitt. 

I skrivandes stund sitter jag på tåget till Brommaplan ,tar bussen direkt till entrén. 

Tar mig 5 minuter till Brommaplan. Så jag tänkte att äsh. Jag kan ta tåget. Är mest nervös att M inte ska hinna till sjukhuset i tid. (Måste lämna på skolan osv)

Jag sitter på tåget med väskorna packade,min stora jobbiga mage och ingen har en aning om att tjockisen framför dom ska snart föda. 

Det är en lustig känsla att ingen vet. Här sitter jag med ett stort leende och tittar ut på det överfulla tåget och vet vad som skall komma om en stund. 

Det här är mitt tredje planerade snitt och jag ska erkänna att jag är allt nervös om inte mera denna gången! 

Jag har skrubbat mig så det bara går, och hoppas innerligt slippa en infektion denna gången. Jag är jätterädd denna gång.

 Men samtidigt  får jag ett lyckorus i hela kroppen! Det är nog faktist lite beroendeframkallande att föda fram barn, tror jag 😉 det är lite julafton känsla över det hela! 

Snart bebisen ses vi! Kl 09 rullas jag in på operation. Jag kan inte fatta …..

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Om 1,5 timmar är bebisen ute .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *