Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Nervositeten sprider sig i förväg 

Det eviga springandet fram och tillbaka till sjukhuset för det ingår när man gör ett planerat snitt!

Men jobbigt är det. Nu sitter jag i väntrummet och inväntar på att få lämna dagsfärsk blod inför morgonendagens snitt! Imorgon kommer bebisen….

Jag hatar blodprover och är livrädd, är redan svag och svimfärdig bara av tanken. Laddar på med socker! Denna graviditete känns det som jag lämnat blod titt som tätt . 

Och så kommer verkligheten ikapp nu, det är imorgon jag ska få den hemska sprutan i ryggen som jag har så svårt för! Ååh det är bara den som ger mig ångest. Önskar man kunde dricka bedövning .

Håll utkik i bloggen för uppdateringar och för bebis såklart 👏🏼👏🏼

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 thoughts on “Nervositeten sprider sig i förväg 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *