Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Förberedelserna inför morgondagens bebis. 

Ca 2,5 h kvar att äta och dricka innan jag måste fasta tills morgondagens kejsarsnitt. 

Har haft fullt upp med att gå igenom allt som ska med osv! Denna gången är det sjukt stressigare än någonsin. Men det blir nog bra!

Bara så stressigt på morgonen med lämning på skolan osv, skulle haft en tidigare tid! Den första tiden men kunde tyvärr inte ta den. 

Alltså nu börjar nervositeten komma. Kan se salen framför mig, lukterna och allt! 

Det är läskigt samtidigt som det är spännande. 

Har tvättat hår och kroppen nu med desinfektions medel! Bytt lakan , örngott och hela rubbet! Gjort det så fint och nu ska jag väl passa på att äta innan jag inte får mer. Kommer vara sjukt jobbigt på morgonen när man inte ens får dricka vatten. 

Men snart är allt över! Alltså snart….

Herregud vad spännande detta är!!

Kommer uppdatera er mer imorgon! Håll utkik.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *