Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Två dagar kvar till bebis…

Det är faktist bara två dagar kvar nu! Känns sjukt att säga så! Två dagar! Kan inte ta in det riktigt ännu, känns som vilken dag som helst.

Imorgon är det typ min stressigaste dag då jag måste lämna nya blodprover osv inför kejsarsnitt. 

Jag vet, jag fick inte lämna nu i torsdag! Dom vill ha blod dagen innan. Och jag hatar att lämna blodprover,är det värsta jag vet! Speciellt för att de inte hittar något att sticka mig i. 

Hundra försök efter försök  utan att lyckas… Känner redan paniken!

Idag ska det absolut sista inhandlas,nödvändiga saker att ha med på sjukhuset! Om allt går bra får jag komma hem på fredagen. 

Alltså! Jag är sjukt nyfiken på hur bebisen ser ut. Och hur stor är bebisen denna gång? Det här är så spännande. 

Undrar hur livet kommer se ut.. Det går inte att beskriva känslan av nervositet , förväntan och pirret. Allting känns så skumt bara. Fattar inte ens själv att en bebis kommer komma på tisdag. 

Men jag känner mig sjukt stressad över barnpassningen där hemma osv, men ska försöka släppa det och se det som att allt löser sig! Är en så oplanerad dag. Vet liksom inte ens klockslaget först imorgon kväll ,så jag vet ju inte hur lämningen på skolan blir osv , dom vägrar ju ge ett klockslag först kvällen innan vilket är idiotiskt men det är så de jobbar. 

Några fler som snittas på Danderyd på tisdag ? Faktist en följare till mig kommer snittas på torsdagen så vi kommer ses. Lite roligt!

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *