Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En offentlig ursäkt från mig!

Jag har länge tänkt på att skriva detta men hela tiden glömt bort det. 

Egentligen så borde ju vem som helst fatta att det inte ens behövs men för att en gång för alla få lätta på mitt hjärta och ha det sagt och stryka över allt och så inga missförstånd uppstår och så ALLA kan läsa det samtidigt (missar ingen då) så tar jag och skriver det nu.

Jag vill be alla mina vänner och bekanta och de som vanligtvis brukar umgås med mig om ursäkt för att jag är så avvisande just nu, osocial , frånvarande och sjukt tråkig (förståeligt) . Jag har sedan veckor och månader tillbaka levt i min egen bubbla pga denna graviditet som varit jobbig och påfrestande och utröttande, de jag träffat dessa månader är typ två vänner , Cajsa och Roberta som både har barn på samma avdelning /dagis som mig och som bor här vid mig,vi hämtar barnen samtidigt  och leker i parken . 

Jag har inte haft ork eller tid för ett socialt umgänge mer än att prata i telefon ibland och smsa. Jag har trivits av att få utesluta omvärlden och få vila och göra mitt ska ni veta. 

Det är första graviditeten jag är såhär orkeslös och osocial emot mina vänner, jag hoppas ingen tar det personligt och tror jag ignorerar er med flit! Så fort jag är på benen igen kommer vi att ha det som förr. 

Många klagar över att de blir lämnade av vänner så fort de skaffar barn, men hos mig är det tvärtom. Det är JAG som lämnar dom 🙈😂 jag är så sjukt social så jag har såååå många att umgås med och ringa till, jag har dessutom avvisat massor av samtal och varit sjukt seg på svara på sms. 

Jag kanske har behövt en paus att varva ner? Jag klagar inte för det har varit skönt att bara få vara. 

Och som jag skrev så har denna graviditeten tagit livet av mig nästan. Så sjukt jobbig att all energi gått till att i min ensamhet klaga över smärtor och sånt. 

Så gott folk! Jag ignorerar ingen . Jag är bara sååååå gravid och trött och osocial med foglossning.

Snart ses vi igen!

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “En offentlig ursäkt från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *