Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Snart kommer bebisen

Låt mig chockera er lite. Lika mycket som jag blev chockerad imorse.

På riktigt ?!?! Det är TRE dagar kvar till snitt!!!!!

 Det känns jätte konstigt att jag räknat ner dagarna från typ 100 och är i mål strax. Denna väntan är över nu och det känns jätte konstigt att vara sååååå nära nu. 

Jag är nervös. Hur kommer livet se ut? Iallfall rutinerna och morgnarna ? Kommer det bli noll sömn ? Kommer jag slippa ha ont denna gången  med ? 

Har sååååå mycket tankar som snurrar runt just nu och det viktigaste denna helg är att packa ihop min väska som inte är redo ens. 

Jag är typ nervös. Sitter här på toaletten och slänger upp dagens första blogginlägg. 

Morgonkiss,ensamtid och blogginlägg! Det är på toaletten mina idéer kommer, sådesåååå. Så måste man sitta kvar en stund så det rinner av, ni som är gravida ni vet varför. Kommer jag slippa detta om tre dagar ? Känna hur det känns att kissa utan att behöva sitta kvar en stund ?

Nu ska jag mata barnen! Sedan ska jag väl fortsätta vara nervös? Ooohh det är så overkligt. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *