Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Förnyelse.

Har klickat hem denna soffan och går runt och väntar och väntar på att den ska komma. Är liksom helt tomt i vardagsrummet just nu men tur nog får man spendera dagarna i sängen och på en tjock filt på golvet. 

Fick sms förra veckan att den har paketerats . Kul att den lär anlända när jag ligger på sjukhus. Är helt hundra! 

Ni ska få följa med och se hur hemmet förnyas. Alla rum. För det ska ommöbleras och bytas rum. Kommer bli helt annorlunda ut! Ska bli skönt med en divansoffa så det blir mer utrymme nu. Hade världens gigantiskaste soffor innan. 

Har gjort om bordet också med lite sprejfärg och dekorplast ✌🏻️


Barnen verkar inte bry sig om att det fattas soffor…

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *