Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Min fredag i bilder ✌?️

Det är 4 dagar kvar till snittet och jag har varit typ sjukt slö och upptagen och stressad för att uppdatera er om allt som sker och alla sjukhusbesök osv. Jag fixar inläggen ikväll!

Det är 4 dagar kvar tills bebisen anländer och det håller på fixas målas donas byggs för fullt , tvättas och allt det där samtidigt som man har andra barn att mata roa och ta hand om.

Men idag. Det var min absolut mest fartfyllda dag på läääääänge då jag i princip är sängliggandes. Nu är det långt ifrån en dans på rosor. 

Startade dagen med att min vän Jacki kom förbi för hon behövde såklart fransar inför sin resa imorgon ….


Hon vägrar gå till någon annan för hon påstår att jag är den enda som gör hållbara fransar!

Sedan var hon tvungen att ta emot min senaste vagn- en carena Gotland från Lekmer som anlände idag. 


Därefter skulle jag göra en till vän fin så vi hann springa ner till sushin för lite mat! Min sista sushi, har längtat. Insåg hur hungrig jag blev. Hade glömt bort att äta frukost kom jag på ?


Och så avslutades dagen med att hämta barnen , leka av oss i parken i solen ..


Sedan fick jag för mig att göra hemmagjorda pizzor!

Två olika ….


Såhär har det sett ut hittills och nu behöver jag vila. Film i sängen! Hoppas ni får en fin fredag!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *