Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Mera rabatt och fri frakt hos lekmer

Godmorgon!

Tänkte starta eran dag med att ge er en grym kod där ni har fri frakt hos Lekmer och galna galna sjukt nedsänkta priser på utvalt sortiment.

Lekmer fortsätter med sina crazydays så idag vill jag presentera mina favoriter ur sortimentet som är nedsänkt till Max!!! 
koden finner du här för fri frakt och rabatt :) 


Jag var tvungen att klicka hem ett skrivbord frånJox till barnrummet


 men funderar på om det ska ha varsitt ? Jag tror det får bli två. 

Eftersom jag håller på för fullt sådär några dagar innan bebis kommer och påbörjat renovering av två barnrum med allt från måla , nytt tapet , ny inredning , rensa bort leksaker och köpa nya sängar och möbler. 

Ett barnrum och ett stora skol tjejer rum så passar det så bra att handla på rean nu.

Till Chloes rum har jag tänkt mig ett ljusgrått tipitält och ett litet bord med pallar.


Också från Jox likaså är Tipitältet från Jox. Så himla fin detalj i barnrummet. 

Dessa gummistövlar har mina barn i alla färger 

dom har än hållit i två säsonger och de är så fina med Läderdetaljen. Älskar den gula som Anglina har! Gummistövlar är alltid bra att ha nu och du finner domHär.

Hoppas du finner något :) fick höra senast att ni var några som klickade hen lite av de tips jag tipsade er! Det är alltid så kul när ni skriver och berättar vad ni handlat som jag tipsat om :) 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *