Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vinn två kit från Disney channels nya stjärna! (2 vinnare)

Då var det dags för Dosney Channel att göra er med barn i åldrarna 6-12 år glada igen med en ny serie att slaviskt följa!

Älskar ditt barn Violetta kommer barnet att älska nyheten – Soy Luna!!!! Det är samma skapare som skapat denna och det kommer vara i samma stuk! Perfekt för alla tweenies. 

I samband med premiären av SOY LUNA tänkte jag tävla ut två kit var till två av er!
Detta innehåller kitten och har ett värde av ca 800 kr.


  
Och så lyder tävlingen såhär :
Lämna en kommentar varför du ska vinna detta med din mailadress! 

För att fler ska kunna vara med och tävla , dela bilden / inlägget på dina sociala medier .

Jag drar två vinnare den 10 september.

Lite info kring programmet :
– Soy Luna är en helt ny TV-serie från skaparna av succéserien Violetta

– Det första avsnittet av Soy Luna har premiär 10 oktober på Disney Channel.

– Soy Lunas ledmotiv kommer att spelas in på svenska av tjejgruppen MAIN FOUR

– Soy Luna är en tv-serie fylld med rullskridskoåkning, romantik, humor och musik! 

– Serien kommer att visas varje vardag, måndag till fredag, på Disney Channel och vara dubbad på svenska.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

14 reaktioner på ”Vinn två kit från Disney channels nya stjärna! (2 vinnare)

 1. Min dotter almira som är 10 år skulle bli så glad över detta och hon behöver det med tanke på allt skakigt som har hänt för henne men oxå glädje som hennes små syskon som hon skrattar gråter slåss med varje dag i vardagen så demna skulle piffa upp perfekta vardagen med att börja mellanstadiet med super härlig kitt????

 2. Petronella skulle dö att få detta kitt nu när hennes födelsedag är nära & perfekt kitt nu när skolan börjat :)

 3. Min alldeles nyblivna 7åring skulle ÄLSKA att vinna detta då hon igår (söndag) fick en violetta väckarklocka/mikrofon i present ,som hennes lillasyster ställde ut i regnet av avundsjuka :( . Du kan ju tänka dig hur de lät! :( .

 4. Jag har följt dig och läst din blogg så länge. Och nu så vill jag göra mig sedd=). Jag skulle så gärna vilja ge denna till en flicka som skulle behöva en sån här överraskning i sin värld. Hon är mitt barnbarn, och hennes vardag skulle bli en fest med denna?

 5. Min söta lilla tjej,
  skulle älska denna grej !
  Världen är så stor,
  även om vi på landet bor !
  I väskan ryms vad hon behöver,
  och en perfekt present när man inte har några klöver !

 6. Har en liten superstjärna här hemma som gärna dansar och sjunger med till Violetta! Precis fyllt 8 år och börjat i andra klass, hade vart roligt med en ny skolväska istället för storasysters begagnade alltid! Fin blogg du har, kul att följa både här och på insta? Delar tävlingen! Lycka till med den stundande förlossningen, spännande!

 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna detta fantastiska kit till min dotter Alva. Hon fyller 9 år nu i oktober och skulle älska att få lite prylar från den här coola och nya serien. Hon behöver dessutom en ny skolväska så detta hade verkligen varit pricken över i:et.

  Hoppas, hoppas och har givetvis delat vidare på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Har två tjejer på 11 år som fullkomligt skulle älska detta setet. Inte lätt att dela med syrran, men en nyttig erfarenhet att försöka samsas om vem som ska ha vad. Håller tummarna och delar på facebook.

 9. Lillsessan blev inte alls glad när jag plockade fram en ”reklamryggsäck” som skolryggsäck till henne…..det stod ett välkänt livsmedelsvarumärke med stor logga över hela ryggsäcken……Jag tyckte att den kunde duga, men när jag såg hur ledsen hon blev, så förstod jag att det är lite känsligt i den åldern. Därför är jag helt säker på att hon skulle bli jätte glad för denna fina ryggsäck! Ja, ni skulle nog vara de bästa i världen för henne!
  Delat på Facebook: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/790275564409272

 10. Min dotter skulle bli så glad,
  Överlycklig skulle hon bli.
  Dessutom på hennes födelsedag.
  Det blir pricken över i.

 11. Gillat och delat! Perfekt att få hem hit då min dotter är gaaalen i Violetta! Kan vara kul att höra henne snacka om något annat, så får hoppas att hon gillar denna serien så man kanske kan få höra om två serier istället för en. Så snygg väska till skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *