Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Crazy Deals hos Lekmer, shoppa loss!

Vill tipsa er om att Lekmer just nu har Crazy deals!!! Som det låter – galna reor på massor av utvalda nödvändiga produkter! Ni vet förskolestart och skolstart innebär hål i plånboken för många av oss, så jag tänkte visa er mina bästa billigaste tips hos Lekmer så ni kan spara pengar!

Har du inte skaffat regnställ än?

Spana in dessa från didrikson tex, didrikson är ett av mina favoritmärken då de har sjukt bra kvalité. 

Skor, det är något man behöver ladda upp inför hösten, jag köper alltid ett par nya skor till skolstarten då sommar skorna slitits ut under sommaren och är rätt ofräscha. Kul att starta en ny termin med nya skor , barnens favorit som bland annat är Spider-Man .Spidermanskor

Massor av reor på tex bilbarnstolar såg jag.

Och så behöver vissa kanske en slit och släng vagn till förskolan ? Eller en lite lättare alldaglig vagn?

Denna vagnen gillar jag, den är så lätt och smidig att köra runt, passar utmärkt för barn från 1-4 år. Sjukt bra pris på den just nu också .


Jag är så gott som nästan färdig med allt till barnen, lite fodrade kläder behövs, men just nu är ju sommaren tillbaka så avvaktar lite med det.

Hoppas du finner något passande till dig på denna sjuka rean :) varje dag släpper Lekmer massor av nedsatta priser just nu, jag sitter varje kväll och surfar runt när barnen lagt sig! Tänkte beställa hem en madrass och sänggavlar till barnen.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *