Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Det är ert fel!!!

Skrev ju att jag och barnen vaknade upp sjuka idag, halsont , snor , hosta och ena verkar ha feber / huvudvärk .

 Alvedon ,vatten och soffläge framför serier och filmer sedan imorse. Det är när de är sjuka de sitter en hel dag och ser på film. Vi har inte rört oss ur fläcken. Täcke , kudde och film! 

Men så kände vi alla sug efter glass och det dämpar feber. 

Men Mina fötter vaknade upp överdrivet svullna så jag inte ens fick på mig skor. Och jag har förjävlig smärta idag, den ena känner sig yr. 

Men alla ville verkligen ha…. Och det finns tyvärr ingen hemkörning av glas och godis. Tänk om det fanns ? Livet skulle bra underbart då.

Vi tog oss snabbt ut till ”turken ” och handlade typ allt. Efter att ha hela morgonen blivit suktad av folks godisbilder kunde jag inte låta bli. Varannan bild har varit godis .

Så here we go, all in lördag. Det var längesen dock.

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Det är ert fel!!!

  1. Jag veeet!! Så jäkla segt att mat24 har lagt ner .. Förut levererade de ALLT 24 timmar om dygnet. Men, jag antar att det inte finns tillräckligt många fulla ungdomar med pengar eller gravida kvinnor för att få det att gå runt.. Konstigt nog…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *