Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En iskall start. 

Efter att ha haft sommarlov sedan juni så var det dags för barn nr1 att börja sin första dag på dagis. 

Chloe börjar nu stora barn gruppen på dagis och kommer gå där själv, utan Angelina. Hon är så van att ha gått med Angelina att hon blev chockad när vi lämnade henne ensam, det var gråt och skrik men det gick nog över snabbt. 

Angelinas gamla kompisar är nu Chloes gamla kompisar vilket kändes helt sjukt , dom förstod inte heller varför Angelina inte skulle stanna. 

Så nu är det Chloe som är med i Anglinas gamla tjej gäng på dagis , för de var en grupp tjejer som jämt umgicks, nu splittras dom tills de ses nästa år på skolan igen. 

Bara två dagar kvar för M och A innan de också har slut på sommarlov, fast jag jobbar dessa dagar och de får haka på. Angelina börjar förskoleklass och M börjar ÅK 1 vilket betyder skolplikt och slut på att vara ledig och följa med mig överallt. Det ska bli skönt med rutiner men samtidigt vill jag inte ens tänka på morgnarna med 4 barn och tider att passa 🙈 går säkert jättebra , jag klarar ju alltid allt. Men hejdå sömnen och sovmorgnar!

Men Chloe går just bu sjukt korta dagar (9-15) så hon vänjer nog sig snabbt att gå utan Angelina. Jag som den senaste veckan inte fått sova pga hennes konstiga sömnrutiner blev chockad när hon somnade i soffan efter dagis. Åh, vad jag saknat rutiner och lägga sig i säng i tid! 

Hej rutiner och hejdå sol bad och värme . 


Chloes första dagis dag, skaljackan från kuling Lekmer och ryggsäcken från franck fisher. 

En iskall start. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 thoughts on “En iskall start. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *