Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

En stor förändring efter 8 månader 

När jag påbörjade denna graviditeten skrev jag till och med hur jag inte ens haft någon matlust.

 Jag som vanligtvis är godis/sockertorsk var äcklad av allt vad socker var! Mitt huvud kunde sukta efter något gott men när jag väl tittade på den eller stoppade den i munnen smakade det absolut ingenting och jag kände bara äckelhet. 

I mina tidigare graviditeter har jag ätit som en häst och varit hungrig dygnet runt utan att känna mättnadskänsla. Jag har kunnat äta för det mesta allt och inte alls varit petig med maten.

Denna gången skiljer det sig extremt. 

Först och främst är mat knappt något min kropp vill ha, hellre frukt eller iskallt vatten eller iskaffe. 

Jag äter för jag MÅSTE och för mina ögon skriker efter mat , men när det väl hamnar i munnen känns det inte alls lika roligt. 

Absolut ingen aptit sedan månader tillbaka och ibland har jag inte ens ätit 3 måltider om dagen pga, 1 – en rejäl mättnadskänsla jag haft hela tiden 2 – är långt ifrån sugen på mat! Jag blir nästan aldrig hungrig under denna graviditeten .

Men idag vid lunch så kom det dom flesta känner under en graviditet – hunger! Jag åt och åt och åt utan att bli mätt, sådär jätte gravid hungrig!

Vad kan detta bero på? Bebisen har ätit upp mig inifrån ? Haha . 4 veckor kvar nu… 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 reaktioner på ”En stor förändring efter 8 månader 

  1. Åh jag är likadan! Är dock bara i v. 12 och har aldrig någonsin ätit så lite som jag gör nu… Sån besvikelse när man går ut och äter med en vän och inte ens klarar en tredje del av tallriken, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *