Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Efter solsken kommer regn!

Vi vaknade upp och begav  oss till Furuviksparken imorse där vi mötte upp Camilla och co. Det var kokande hett till en början och solsken! Det var sommar! 

Vi skulle ju bada där på deras äventyrsbad bland annat var tanken.

Påbörjade dagen med att besöka alla djuren och åka lite attraktioner. 

Några tinnar senare öste det ner regn! 

Tur nog  hade de en stor restaurang där jag spenderade alla dagens timmar när det regnade 😉 det verkligen öste ner regn! 

Men barnen vägrade sluta åka allt, på med regnponchos och de åkte tills stängning. MJag, jag satt under taket och jäste. Orkade knappt röra på mig, kroppen är hemsk idag och jag är så glad att vårt sommarlov börjar närma sig slutet.


 Barnen har fått göra sjukt mycket denna sommar så klaga bör de ej göra. 


Jag har verkligen krigat in i det sista för att orka ge dom en minnesvärd sommar. 

Men nu ikväll när jag ligger i hotellsängen känner jag verkligen hur kroppen sjunger på sista versen, kämpa på!!! Det är sant men hemskt . 

Har tid hos läkaren på tisdag så jag hoppas att han lyssnar på mig! 

Vi spenderade de sista timmarna med att bada tills de stängde bassängen på hotellet! Mirabelle har äntligen lärt  sig ”simma” med armpuffar. Hon har inte vågat ens sätta sin fot i ett vatten med armpuffar ens. Rädslan släppte nu något år senare. Nästa steg är att få henne att sluta vara så rädd!

Imorgon åker vi emot .. Ska försöka sova nu. Igår somnar jag typ aldrig, var så rastlös,låg och sprattlade med benen. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Efter solsken kommer regn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *