Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Då är vi framme och påbörjar äventyret!

Igår anlände vi till Gävle till hotell Scandic väst. Vi kom så sent så vi åt mest och badade på hotellets stora bassäng.

Dag 2 idag och vi inväntar skjuts till Furuviksparken! 

Ska bli så spännande :) några där idag man känner till?


Vi är proppmätta efter frukostbuffén , det är det bästa med hotell! Och det finns så mycket att välja bland att man blir knäpp! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *