Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Då är vi framme och påbörjar äventyret!

Igår anlände vi till Gävle till hotell Scandic väst. Vi kom så sent så vi åt mest och badade på hotellets stora bassäng.

Dag 2 idag och vi inväntar skjuts till Furuviksparken! 

Ska bli så spännande :) några där idag man känner till?


Vi är proppmätta efter frukostbuffén , det är det bästa med hotell! Och det finns så mycket att välja bland att man blir knäpp! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons