Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Bloggweekend

Nu sitter vi äntligen på tåget mot Gävle där vi ska spendera hela helgen!

En bloggande bloggevent på Furuvik. 

Vi ska checka in på Scandic Gävle väst till söndag och imorgon är det Furuvik som gäller. Aldrig varit där så det ska bli kul!


Vi hörs om någon timme!

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *