Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Årets sista!

Förutom att vi är bjudna på Samir och Viktors konsert i augusti så blir morgondagens resa till Gävle den absolut sista nu för min del. Trots att jag lider av smärta och trötthet så vet jag några barn spm dör av lycka att få besöka dessa platser jag har möjlighet att erbjuda dom . Jag tar den chansen nu och tackar ja för nästa sommar kanske det inte går med en bebis. 

Imorgon är det hotell Gävle och Furuvik! Två nätter för oss som gäller! Men samtidigt är det en avkopplande resa. 

Några läsare i de trakterna som vill ses ?

Har ni varit där? Jag har aldrig varit där då jag alltid behövt tacka nej pga att något skett exakt samma dag. Så det ska bli spännande att se vad Furuvik har att erbjuda. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *