Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vissa säger ja vissa säger nej! Ska jag göra det?

Idag har jag mitt näst sista besök hos mvc. 

Först ska jag på min vanliga koll och tre timmar senare ska jag träffa läkaren. Först och främst ska jag träffa han för han tror jag ska ha remiss till snitt, haha.

 Jag har redan fått en tid! Så jag passar på att  se om vi kan byta datum. Men tror inte det kommer gå.

Sedan ska vi skriva remiss till en sterilisering. Fast i dagarna har jag börjat bli osäker. Ena dagen vill jag nästa vill jag inte. Eller vill och vill, jag vet inte om jag bör.

 När man pratar med mina  vänner har de delade åsikter kring det. Vissa påstår att jag kommer ångra mig om 10 år(vem fan vill ha barn då?) och vissa säger att jag ska. Just nu vet jag inte förutom att jag varit stensäker.

Hur resonerar man? 

Alltså någonstans känner jag att jag inte ska eller bör ha fler barn, man får inte ens snittas efter tre snitt så det är ju också ett argument. Medicinska farliga skäl. Men någonstans känns det läskigt att veta att jag vet vad jag gjort. Alltså jag vet inte. Och jag vill helst göra detta när jag ändå har massor av bedövning och ligger på ett operationsbord än att boka tid och göra titthål i efterhand. För dom gör titthål. Orka genomgå fler nålar och ingrepp efteråt .

Jag har samlat på mig information,pratat med vänner som gjort och läkare . Jag har också frågat hur man går tillväga om jag gör detta i efterhand. 

Men vad får mig att tveka lite ? Jag vet ju att jag vill. Men något stoppar mig. Vi får se hur jag gör, oavsett vad får jag ångra mig har dom sagt. 

Någon här  som gjort och vill berätta lite ? 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 reaktioner på ”Vissa säger ja vissa säger nej! Ska jag göra det?

  1. Har tre barn (26 år nu) och har blivit snittad med alla. Jag valde att sterilisera mig samtidigt som jag blev snittad senast, och det var ett bra val tycker jag (eftersom det inte blev några extra ingrepp) Ibland kan jag känna mig ledsen för att jag inte kan få barn mer, och fast jag inte skulle vilja ha ”en till omgång” barn vid 30+ så kan jag ibland sitta och drömma om det. Däremot KAN jag ju trots allt av medicinska skäl (3 snitt) inte ens förlösa mer barn fast jag kunde bli gravid, så därför var valet nog ganska simpelt för mig (och försöker tänka på att jag fått tre busiga men underbara barn redan.. Fast baby längtan slår till ibland, ibland har jag helt glömt bort att jag streiliserat mig)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *