Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Straffa eller inte straffa!?

Jag är sämst när det gäller att hålla mina mina hot och hålla ett straff. Jag ger mig typ,direkt. Beror ju på situation och handling.

Idag fick jag vakna upp på världens sämsta sida pga att de börjat nu dagligen bråka bråka bråka skrika retas slåss bråka så det låter som ett andra världskrig. Mycket otrevliga ljud! Så jag likt varje morgon flyger upp med smärta ur sängen.

Sedan vId frukost ska det hållas på och trotsas , ej ätas , pillas osv! Så nej då jävlar fick det vara nog. 

– ät inte, var hungrig. Skyll dig själv. Du får vänta till lunch.

Jag brukar på något vis få alla att äta men kände nu att , näe. Nu får de lära sig! 

Just nu sitter alla stilla och tysta i soffan och ser på tv efter mitt utbrott om vett och etikett och mina hot om att inte få göra något alls och bara städa sitt rum. 

Men problemet är att jag alltid säger så men sen slutar det med att de ändå får gå till parken eller göra något . För jag inte vill ”slösa” bort e soliga bra dagarna.

Solen skiner , det är sommarlov och jag vill gärna ut och leka. Men samtidigt är jag rasande på deras beteende idag och vill att de fattar konsekvenserna. Meeeen….solen skiner …. Ja, ni förstår! 

Hur gör du i såna situationer !? 


Det eviga ”lägg av” ”sluta bråka ” ”sitt still” ”ta inte hennes saker ”…. Dom där ilande skriken som skär sig igenom ens hjärna så du verkligen tror din hjärna slicades upp. Ja , jag är gravid och jäääääävligt grinig idag. Ge mig ett trollspö! Simsalabim,poff! Återgå till icke trots och snälla barn.

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Straffa eller inte straffa!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *