Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Mirakelpillret som räddade mig försent. 

Ni har fått säkert gråta blod av att dag in och dag ut få läsa om hur dåligt jag mått av att vara gravid och hur min hals slitits i princip loss pga av halsbränna!! Jag har kräkts nätterna  igenom pga brännan.

Men, lösningen är här så sent det bara gick. 

Jag fick detta utskrivet av läkare pga min misstänkta magkatarr och halsbränna . Oj vad jag lovar dig du som lider att den försvann direkt!!! Jag kan liksom leva igen. Jag kräks inte av starka syror längre . 

Trodde detta var ett skämt men jag är ett mänskligt bevis på att dessa piller räddat mina sista veckor av graviditet och mina vakna sittandes nätter. 

Så, be din Bm skriva ut detta om du lider av halsbränna! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *