Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Breath in,breath out.

Efter en sjukt lång och jobbig dag sover allihopa!

Är en ny dag imorgon, det blir nya tag då! Är en dag att besöka mvc hela två gånger imorgon!

Först rutinkoll hos BM som inte har någon aning om att jag redan fått tid för snitt, jag hamnade på sjukhus och därmed ordnade dom tid utan remiss.

Och därefter tid hos mvc läkaren som ska prata med mig ytterligare om en annan remiss den är jag inte jätte säker på och desto mer mina vänner håller på kommer med råd blir jag me osäker på mitt val. Hmm.

Det jobbiga är att det är egentligen mitt val, men man vill självklart rådfråga med sina vänner . Och de är uppdelade i två grupper. Ena gruppen säger ja, andra säger nej. Då känner jag bara- What to do.

Jag vet att jag får ångra mig men ändå. Får väl börja med att prata med läkaren först innan jag tänker lite till. Alltså blir så sjukt mycket operationer känner jag också. Snitt, eventuellt detta , tre månader senare konisering och sedan beöstlyftet och byte av implantat (har pip som kommer bli min död). Alltså vem orkar opereras massor ?

Därför får jag se hur allt blir. Men den jag fruktar mest för är i december, nedsövning och morfin. Det var sjukt längesen jag blev nedsövd och ärligt talat orkar jag inte med det. Men jag har dock inget val. Det är så dåligt tajmat då jag kommer ha en bebis .

Hur har eran dag sett ut? Haft det bra ? Själv ska jag plocka ur disken och bli andfådd lite och sen decka i sängen . Det är jag sååååå värd! Sjukt hur kroppen utarbetas som gravid bara av att diska lite.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *