Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Galapremiär i lyxförpackning .

Idag var det gala och glamour för barnen. Det var galapremiären av den stora vänliga jätten, det är lite kul att han som bjöd in är en väääääääldigt gammal bekant till mig som jag träffade sist för 10 år sen så kul att han har en pr byrå idag.

Filmen var då Steven spielburgs den stora vänliga jätten som ursprungligen är skriven av Roald Dahl.

Jag minns den. Jag fick höra den sagan jämt av min pappa.

Barnen satt knäpptysta under hela filmen pga spänningen och säkerligen de stora stora lite halvt läskiga jättarna 😉 sjukt grymt gjord faktist!

Det bjöds på godis i mängder , chips och goda drycker som vanligt!

Efter galan, åt vi lunch i stan och åkte till plaskdammen på hemmaplan.

Angelina gled runt som den vana glidaren hon är i sin designerdress från det gots ekologiska märket dancing in the grass som barnen är ansiktet utåt för.

Klänningen heter ”swan” dress och är sjukligt fin! Den har massa exotiska frukter i neon med kronor på, och jag älskar ryggdetaljen med neongula dragkedjan.


About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *