Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Ovanligt.

Godmorgon kära du!

De senaste lördagarna har jag absolut inte legat i soffan framför en film och barnen liggandes bredvid. Vi har varit på kryssning, semester eller någonstans .

Så en lugn ovanlig lördag så att säga. Men i eftermiddag ska vi på kalas, ett riktigt stort Sambakalas.

Jag vet att Roberta gjort massor av smörgåstårta som jag suktat efter i flera  dagar, så jag längtar 😉 min aptit börjar komma tillbaka efter att den varit borta ett bra tag! Och för första gången på länge blev jag sugen på sött idag. Hela denna graviditet har jag varit äcklad av sött.

Kanske kroppen börjar neutralisera sig med alla hormonerna nu?

Kunde inte låta bli att servera oss göass och chokladsås efter frukosten. Var såååå sugen och att gömma sig och äta var ingen idé

Men snart är vi återigen på resande fot. Absolut allra sista bloggresan nu i sommar för jag orkar inte mera . Vart vi ska får ni se inom kort :)

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *