Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Tankar kring potträning.

När det är dags att potträna det senaste barnet inser man hur många år sedan det var man sist gjorde det. 

Dom andra två blev blöjfria på 4 dagar och 6 dagar. Både dag och natt. Jag kör båda samtidigt, en kissolycka under Hela den perioden. 

Men de var också äldre och man kunde kommunicera med dom på ett annat sätt. Ena var 2 år och 11 mån, och andra 3 år och 4 mån. Chloe är idag exakt 2 år och 9 mån. Hon har alltid känts lite ”yngre” som barn. 

Jag testade en gång men hon förstod inte riktigt grejen. Hon själv har inte än velat självmant eller ens tänkt på det.

Jag har försökt få henne att förstå att vi ska köpa Elsa trosor och kissa på toa. Jag har kört toa direkt faktist. Det har funkat bra. Men funderar på skaffa en potta. 

Allt blir så mycket slöare med tredje barnet och inte nog med att man är gravid och slö .

Men vill gärna ha henne blöjfri innan bebisen kommer men ändå funderar jag på vänta till nästa sommar då hon är äldre , kommer förstå och bli blöjfri direkt. 

Eftersom jag tänkt att hon ska få en ny säng om ett halvår ca så passar det bättre kanske att träna då så hon kan kissa själv. Minns knappt hur jag gjorde med de andra. Vet att JAG tog dom till toaletten titt som tätt och direkt på morgonen . 

Hur gör du ? 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Tankar kring potträning.

  1. Hej!
    Av med blöjan helt, kör intensivt i några dagar. Hjälp henne till pottan/toaletten så fort det kommer något. Mycket beröm. Håll ut.
    Det kommer att ge resultat snabbt, och din dotter är garanterat blöjfri inom några dagar/en vecka.
    Lycka till!
    Michael /Blöjfri.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *