Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Ojojoj!

Jag älskar denna appen! Den är lite annorlunda och spännande.

Jag älskar att dagligen sitta och läsa igenom all information den skriver om bebisen trots att jag vet allt redan. Det är lika spännande varje gång!

Ny vecka idag , vecka 32 och det påbörjades med en rejäl magspark inombords. Den första kraftiga jag känt! Ska erkänna att det faktist är lite skönt med moderkakan i framvägg ändå. Man känner måttligt med hårda sparkar 😉

Igår var jag på specialist mvc för uppföljning , kan ta det sen!

Det jobbiga nu är hur jag ska sova, resa mig upp och gå! Det tar i och fogarna tar i sådan smärta! Minns inte att jag någonsin haft det såhär jobbigt.

Hade jag inte haft foglossning mellan benen hade jag inte brytt mig om att gunga fram och känna mig tung , det är liksom foglossningen som förvärrar ens dagar.

Såja, nog om klagomål. Idag är Chloe hemma igen efter en rejäl semester bortom Haninge . Allt jag vet är att jag har lite jobb att utföra  ikväll och hämta ut lite paket som är till eran fördel med rabatter osv 😉 tävlingar . Håll utkik. Vädret är grått idag här så mina planer att bada blir nog ej av. Vill dock fixa hemma med garderober osv men är rädd att min kropp ej ska orka och jag sliter ut den innan dagen är slut som igår, alltså gårdagen var sjuk! Jag var nog på benen för mycket igår. Men å andra sidan , jag var ju tvungen , hade läkarbesök och allt.

Har också fått hem bebisens första namntröja 😉 åhhh är namnet bestämt ens ? vet inte om jag vågar lägga ut haha ..

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 reaktioner på ”Ojojoj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *