Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Angelina 6 år!

Idag är det ytterligare en födelsedag, det är Angelinas 6 års dag idag!

En lös tand, och skolan i sikte i höst. 

Nu är de nästan jämngamla igen för ett halvår .

Mitt första kejsarsnitt var det för 6 år sedan, på Karolinska. 

3110 gran och 48 cm lång .


About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Angelina 6 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *